4:30 a.m. webcomic extravaganza!

Bange momenten in het Stuk vandaag: de aanstellerij van de Vermin Twins maakte mij zo misselijk dat ik even van plan was de Labozaal uit te surfen op een golf van mijn eigen vomeer. Daar kan John Dillinger nog wat van leren. Toen ik in plaats daarvan gewoon mijn ogen sloot, klonk de muziek opeens behoorlijk sweet. Hoofdschotel waren Mauro Zedong & The Great Leaps. Which was nice. Ik hou meer van Sukilove dan van Mauro. Dat mag, Pascal Deweze is tegenwoordig ook een Groom. Morgen volgt er nog iets obscuurs en Ijslands. Mijn spaargeld laat ik maar thuis. Wie een recensie wil, mag die zelf uit mijn roestige anus komen peuteren. Ik dans niet voor jullie. Peace & love!

9 Comments 4:30 a.m. webcomic extravaganza!

  1. SFY

    Juist, in het café zeker? Dat had ik al ergens gehoord. Dan zal ik nog wel eens een recensie proberen.

  2. jister

    mr yerzeikersky,

    talent toont zich enkel aan de ontvanger. en te lezen aan u recensie over de (voor mij openbaring van het jaar) Vermin Twins had u wel degelijk niet de ervaring noch kennis in huis om talent te spotten, al zouden ze het u op een pijnlijke manier aan het anus opduwen

    maar ja als je meer extase ervaart bij een mager ros menneke met bibber knietjes dat nog net geen troubadours hoedje draagt… tja dan kan zowel ik en vooral uzelf beter u mening voor zich houden

  3. SFY

    Dag lieve Jister,

    Er staat dat ik de muziek van Vermin Twins erg leuk vond. Echt waar, lees nog maar eens opnieuw. Je grammatica is niet zo goed. Yerzeikersky is een leuk grapje.

    Zeker blijven lezen! Het is voor jou dat ik het allemaal doe.

  4. michel

    Lieve Sint,

    dit jaar wil ik graag enkele hoofdletters in mijn schoentje. Ik ben duidelijk nog geen elf jaar, dus ik geloof nog in u.

Comments are closed.