First quarterly review 2008

Vijfentwintig.

Billie Holiday was al de grootste zangeres van Harlem, en stond op het punt om met “Strange fruit” ook de rest van de wereld te veroveren. Orson Welles regisseerde theater en luisterspelen, werd bejubeld voor zijn all-black productie van MacBeth en maakte heel Amerika bang voor aliens. Oscar Wilde studeerde af als de beste student klassieke talen die Oxford ooit zou kennen, trouwde en  gaf lezingen over heel Europa.

Ik ben een pendelaar met een treinabonnement. In mijn vrije tijd werk ik aan een boek over wat andere mensen hebben gepresteerd. Ik ben niet meer zo ambitieus als een jaar geleden.

Misschien is het tijd voor een brommer en een maitresse, al zou ik al heel blij zijn met een kop koffie en een paar oude vrienden.

Gelukkig is er Wikipedia, waar mensen kunnen opzoeken wat er met hen scheelt.