Een Instabiel Idee

een verhaal in 36 collages – door Geert Simonis en San F. Yezerskiy

In hetzelfde jaar, ondertussen al even geleden, bevonden Geert Simonis en San F. Yezerskiy zich in dezelfde, vervelende situatie: er kwam een einde aan hun eerste volwassen relatie. Ondertussen gaat het opnieuw beter, geen zorgen, maar over deze periode hebben zij vandaag samen Een Instabiel Idee gemaakt.

Een Instabiel Idee vertelt één doorlopend verhaal in 36 collages. Vorm en inhoud komen wel zeer nadrukkelijk samen terwijl we volgen hoe het hoofdpersonage een nieuw leven probeert samen te stellen uit de scherven van wat er niet zo lang geleden nog was.

Een Instabiel Idee is gratis (of voor een vrije bijdrage) beschikbaar in pdf-formaat en eBook. Er verschijnt ook een papieren versie in beperkte oplage. Downloaden en bestellen kan hier:

Een Instabiel Idee werd live voorgesteld in Buchbar (Scheldestraat 79, Antwerpen) op woensdag 19 juni en in Wereldcafé.coop (Joris Helleputteplein 2, Leuven) op vrijdag 21 juni.

Geert Simonis maakt collages, stiftgedichten en poëzie en schreef eerder columns voor De Morgen. Op dit moment trekt hij door Vlaanderen en Nederland met het tweede seizoen van een eigen huiskamervoorstelling.

San F. Yezerskiy maakt linosnedes en schreef eerder columns voor VRT, Jobat en De Morgen en langere stukken voor verschillende literaire voetbaltijdschriften.