Ook een beetje rock ‘n’ roll

Naar een artsy film met zijn beste vriendin van jaren geleden, het meisje dat hem raad heeft gegeven bij elk groot dilemma, dat ook de dingen durfde zeggen die hij liever niet wilde horen, dat alle plaatsen die in het decor langsglijden ook zelf heeft bezocht, dat altijd lacht op het juiste moment, dat ook aandacht heeft voor de prestaties van de acteurs die toevallig even niet aan het woord zijn.

Dat er dan een flamencogitarist in beeld komt, compleet met weelderige haardos, snor en volle baard, die de meest ontroerende traditional begint te spelen, en dat zij daarop dan net iets te luid en voor de hele zaal roept: “Hé, dat is Ivo Mechels van Test Aankoop!”

Ge kunt daar nu eens nergens mee komen.

2 Comments Ook een beetje rock ‘n’ roll

  1. !ris

    Rebecca Hall speelde trouwens mee in The Prestige. Net als Hugh Jackman, Christian Bale en Scarlett. Ik vergeef het mezelf dus wel dat ik me haar niet meer herinnerde.

Comments are closed.