You know that I would love to see you next year

De mevrouw-die-niet-helemaal-goed-was aan de bushalte bedankte mij omdat ik haar wou helpen met haar tas. “En beste wensen”, voegde ze daar nog snel aan toe. Dat is nu ook een uitdrukking die je maar één week per jaar kan gebruiken. Het idee is mooi natuurlijk, maar probeer in april maar eens iemand alle goeds toe te wensen zonder dat hij je bekijkt alsof jij ook niet-helemaal-goed bent.

Wij hebben het nieuwe jaar gevierd in een ijskoude schuur met onze mooiste kleertjes aan. Wij hebben uitbeelderke gespeeld en stoofvlees gegeten en toen buiten het vuurwerk begon, was 2008 al lang onopgemerkt vertrokken. Ik heb in 2009 al een eerste keer over een verlaten N74 gereden en al een eerste keer loeihard Rozane meegezongen.

Ik heb nog geen letter geschreven en dat ben ik ook niet meteen van plan.