She almost spilled her lager toasting girls of great beauty

Ik schrijf niet zoveel meer, he? Door ziek in bed te liggen ben ik mijn ritme een beetje kwijtgeraakt. Daarbij passen de meeste ideeën die ik tegenwoordig heb perfect in het 140-tekens vakje van mijn Twitterific.

Dat opstaan mij veel gemakkelijker valt nu het buiten weer licht is om tien voor zeven, bijvoorbeeld. Dat het toch een beetje tijdverlies lijkt wanneer mijn bezoek afzegt nádat ik het hele huis heb gepoetst. Dat ik ambitieuze plannen heb voor een low budget Temptation Island: De Vossemeren die ik binnenkort ga maken met behulp van een vangnet en een DV-camera.

Ik heb mijn twitteraccount  al een hele tijd geleden aangemaakt, maar early adopter  zijn op een sociaal netwerk wil toch vooral zeggen dat je je een half jaar lang kapotverveelt. Nu is de derde golf aangebroken, waarin steeds meer boeiende mensen en nieuwssites hun weg naar het medium vinden, en wordt het weer even leuk. Tot volgend jaar ook de hele familie Twitter ontdekt, bedrijven er reclame beginnen te maken en Koppen  een halve uitzending wijdt aan “the next big thing”.

Profiteer ervan, nu het nog kan. Ik kan wel wat nieuwe vrienden gebruiken. Ondertussen beloof ik ook hier weer meer langere stukjes te schrijven.

5 Comments She almost spilled her lager toasting girls of great beauty

  1. Daniël Mandelbaum

    Twitter? Vinden meerwaardezoekers op het net dat dan geen nog grotere onzin dan Facebook?

  2. Daniël Mandelbaum

    Oh ja, ik kan je betere camera’s lenen, en cameraman en monteur spelen! Tenzij je mij als verleider wilt gebruiken of me samen met iemand die ik niet zo heel aantrekkelijk vind een koppel wilt laten zijn.

  3. SFY

    Je kent me toch, ik doe alles liever zelf. Vooral filmpjes maken en beslissen wat ik zoal onzin vind.

Comments are closed.