How long our swan song can last

Ik weet dat jullie niet van verandering houden, maar af en toe moeten jullie flink zijn. Ik ben altijd op zoek naar een nieuwe layout die rustiger, beter leesbaar en vooral nog minimalistischer is dan de vorige. Et voila: SFY versie vier. De kleuren staan nog niet helemaal op punt, maar ik heb al drie vakantiedagen binnen gezeten en voorlopig volstaat dat. De rest werk ik later wel af.

Wat maakt deze layout nu zo speciaal? Dat er geen rommel in de weg zit, vooral, en dat ik binnenkort heel gemakkelijk twee nieuwe rubrieken kan toevoegen. Bovendien zit er een gimmick in waar ik meteen verliefd op was: wanneer je op een link naar een foto* klikt (die ik vanaf nu braaf zal markeren met een sterretje), krijg je die foto meteen te zien. Ongemarkeerde links bieden je nog steeds een uitweg naar mooiere oorden.

Met dank aan  Marre, die zo snel wilde herstellen wat ik had kapotgemaakt.

Update: in minder recente versies van Internet Explorer is er helemaal geen layout te zien. Als ik dat niet verholpen krijg, komt de oude site terug. Al die moeite, alleen maar omdat jullie zo graag blogs lezen op het werk.

Update 2: De oude site is even terug, tot ik een nieuwe nieuwe layout klaar heb die wél op alle browsers werkt. Er haakten iets te veel bezoekers af. De foto-previews blijven.

8 gedachten over “How long our swan song can last

  1. Behalve voor mensen die IE gebruiken, hoor ik net. Ik weet nog niet of ik mij dat wil aantrekken.

  2. Mensen die vrijwillig IE gebruiken, hebben hier toch niets te zoeken? Dat die gewoon een VuurVosje downloaden!

  3. uit liefde (en uit nieuwsgierigheid) ben ik Firefox aan het installeren!

  4. Mooi zo, Geert. goed dat jij eens gaat kijken of computers overal in Limburg hetzelfde beeld van eenzelfde site geven.

    Op geen hol trekken, vind ik wat overdreven, maar de vorige vond ik wel mooier. Toch zal ook dit wel gauw wennen. Ik ben evenwel voorstander van negatieve versies, ondertussen is het toch alombekend dat zwarte schermen minder energie verbruiken en dus groener zijn. Inderdaad: Black is the new green.

Reacties zijn gesloten.