Als ik een paperclip inslik, mag ik dan vroeger naar huis?

Oh nee, een mening. Dat ontbrak er nog aan. Het was niet mijn bedoeling, maar de tabloids hebben mij kwaad gekregen. Kwade columns zijn slechte columns: van hieruit is het nog maar een kleine stap naar stukjes waarin ik van leer trek tegen mensen die geen schoenen aandoen voor ze naar de Delhaize gaan. Laat het zover niet komen, alsjeblief.

Overal porno!

Onder ‘meer lezen’ staan een paar artikels die ik al dan niet heb aangehaald.  Binnen twee weken: de Grote Literatuur die ik al zo lang beloof. Is er nog iemand die mij gelooft?

“Art or abuse? Fury over image of naked girl” (klik)
“Vader maakt foto’s van eigen kinderen en wordt pervert genoemd”
(klik)
“‘Pedofiele’ Betty (82) mag geen foto’s van vijver nemen”
(klik)

6 Comments Als ik een paperclip inslik, mag ik dan vroeger naar huis?

  1. Maarten

    “Hoi vriend X, geen zin om nog eens naar de Efteling te gaan?”
    “Maarten, zot; ze gaan ons nogal zien komen. Twee venten van 30 in dat sprookjesbos; lang kan dat niet duren voor een parkwachter ons op de schouder tikt.”

    Exit nostalgie en beetje kindertijd herleven. (een vent van 30 alleen in het sprookjesbos is ongetwijfeld nog erger.)

    En ook, enkele weken eerder in Bokrijk (of all places), met een trappistje voor de neus:
    “Bon, misschien eens over de speeltuin wandelen? Eens kijken of dat doolhof er nog staat?”
    volgt: tegengesputter owv angst voor pedofiliebeschuldigingen, toch over speeltuin wandelen in zeer ongemakkelijk gezelschap.

    Ofwel zijn we doorgeslagen en zijn alle kerels van ouder dan 20 die in de buurt van kindjes (die niet van hen zijn) rondwandelen potentiële pedofielen, ofwel ken ik iemand die vreemde dingen op de harde schijf heeft staan. Ik denk het eerste :-)

  2. SFY

    Hier past, zoals in zoveel gevallen, alleen een stukje Scroobius Pip: “Thou shalt not think that any male over thirty that plays with a child that is not their own is a paedophile. Some people are just nice.”

  3. herman

    ” … mensen die geen schoenen aandoen voor ze naar de Delhaize gaan.” Toevallig zag ik in het rustieke Overpelt-Lindelhoeven zondagochtend een bebaarde man op blote voeten in de Delhaize. Gaat de Professor tegenwoordig in vermomming?

    Maarten, een oplossing voor uw probleem. Speel, in plaats van te wandelen!

  4. Maarten

    Sinds ik enkele jaren geleden met moeite weer uit zo’n moderne glijbaan (die buizen) ben geraakt en daar wat spierpijn aan heb overgehouden, beperk ik me tot wat geschommel en door doolhoven sjezen. Maar je kan natuurlijk ook weer geen kind van een schommel hengsten om er zelf op te gaan zitten en dat doolhof is weg. Weg!

    Gelukkig hebben ze daar pretparken voor uitgevonden.

  5. Thomas

    Nee, Herman. Hoewel ik niet veel van schoenen ken, heb ik er wel altijd aan. De man in kwestie is een hippie. Een hipie met een Mercedes Viano.

Comments are closed.