Life’s no storybook

Tijd voor iets leukers nu! Omdat ik dat wel kan gebruiken, maar vooral omdat een anonieme mailer vindt dat ik te ongelukkig overkom. Operatie Imagoherstel is ingezet.

Vorig jaar rond deze periode konden jullie willekeurige vragen insturen, waarop ik dan antwoordde met een slechtgetekend grapje. Zullen we dat nog eens overdoen? Vragen en oneliners kunnen jullie hieronder posten, of anoniem via het contactformulier.

Rond Kerstmis begin ik te tekenen, de meest geslaagde prentjes verschijnen onder FAQ 2009. Deze actie brengt op geen enkele manier geld op voor Music For Life.

11 Comments Life’s no storybook

 1. Wajooh

  Wat ik mij afvraag: als er ergens een bekend verdrag gesloten wordt, zoals dat van Verdun of dat van Lissabon, worden die plaatsen dan uitgesloten als bestemming van toekomstige congressen, om verwarring te voorkomen? En heeft de horeca in die plaatsen dan recht op een lager BTW-tarief als tegemoetkoming?

 2. Ine

  hoe komt het dat de ouders van huidige beevees vroeger allemaal een videocamera hadden en hebben mijn ouders mijn carrière als beevee gedwarsboomd door geen videocamera te bezitten?

 3. Daniël Mandelbaum

  Ga je in 2010 eens tijd hebben voor je vrienden? Of trek ik bij de professor in en ga jij een kluizenaarsbestaan in een bos leiden?

 4. Gijs

  Waarom een ouderwetse Array gebruiken als ge even goed een ArrayList kunt pakken?

 5. Daniël Mandelbaum

  “Starbucks is evil.”, is dat een vraag? Het is een flagrante onwaarheid, dat is het. Goede tot zeer goed koffie in grote hoeveelheden aan een redelijke prijs vind ik beter dan pakweg een ‘zjat’ Rombouts of Douwe Egberts van 1,90 euro. Bij Starbucks in Keulen mochten we de mokken zelfs meenemen. Nu ja, ‘mochten’.

Comments are closed.