Breakdowns come and breakdowns go

Misschien herinnert iemand zich nog dat ik hier eind oktober moe en vol trots kwam vertellen dat ik voorgoed ophield  met columns schrijven. Ik meende dat toen. Ik meende dat zo hard dat ik zélf verbaasd opkeek toen ik mijzelf aan de telefoon “oké dan” hoorde zeggen tegen de man van De Morgen.

De voornaamste reden daarvoor was dat het een wisselcolumn zou worden met de prachtige Norah Karrouche – geen sprake van dat ik iemand anders dat plezier zou gunnen.  Vanaf vandaag dus, iedere woensdag op de opiniepagina’s van De Morgen.

Ik ben weer klaar voor maandagavonden vol Graceland en gevloek en mezelf afvragen waarom.

sfyklein

3 gedachten over “Breakdowns come and breakdowns go

  1. Vooral het vloeken, we zullen het horen tot hier.
    Los daarvan, ik kijk ernaar uit.

  2. Ik wou je op Facebook feliciteren met je column, netjes gefikst, maar blijkbaar heb jij mij – of ik jou – gedefriend, dus dat ging niet.

    Niettemin, goed gedaan, aardige column, kan je nu eens aan DM vragen om die lullige M-katern nog eens te herbekijken? Merci!

Reacties zijn gesloten.