I am drawing the story of how hard we tried

Deze zomer had ik het al eens geprobeerd, een nieuwe layout voor deze website. Jammer genoeg bleek die niet te werken met oudere versies van Internet Explorer en moest ik noodgedwongen opnieuw beginnen.

Deze layout is óók niet compatibel met IE6, maar ik ben er een beetje verliefd op geworden. Ik wacht nog even af of er veel klachten over komen. Waarschijnlijk wel. We leven in een wereld van klagers.

7 Comments I am drawing the story of how hard we tried

 1. Ine

  ik vind het heel heel mooi.
  en ik kijk ernaar in ie8.
  het ziet er goed uit!

 2. Dries

  Ik weet niet hoe dat in explorer zit, maar in firefox is de lichte schaduw in je lettertype moeilijk verteerbaar. Of misschien moet ik gewoon een nieuw scherm vragen.

 3. SFY

  In Firefox op Linux zie ik zelf dan weer alleen een Arialachtig lettertype. Frustrerend allemaal, zeker voor iemand die het meer moet hebben van vorm dan van inhoud.

Comments are closed.