Kiss you better

Vorige week was ik de nonsensberichten in mijn krant zo beu dat ik de actie ‘Facebookgroepen zijn géén nieuws’ ben gestart. Een succes is dat niet geworden, maar ik heb me toch een hele middag prima geamuseerd.

Gisteren was ik de nonsensberichten op mijn televisie zo beu dat ik een column heb geschreven. Het lijkt alsof hij over Linda De Win gaat, maar eigenlijk is het mediakritiek. Zoals je medicijnen voor je kleuter ook eerst door de appelmoes mengt.

Lieve Linda De Win.

Stukjes met een mening zijn niet mijn forte. Dat is geen schande, maar ik moet dat durven toegeven. Dit is dan ook de laatste keer. Volgens Maartje wordt het tijd dat ik eens iets ontieglijk moois schrijf over de liefde. Ik overweeg dat. Volgens Thomas moet mijn volgende stuk over choco gaan. Benieuwd wie het zal halen.

5 Comments Kiss you better

  1. Eline

    Ah, was jij dat? Ik heb al een stil applausje gegeven aan de bedenker van die groep. Tiens, wat wil je als journalisten hele dagen binnen moeten blijven en nieuws sprokkelen op het internet?

  2. herman

    Choco en de liefde lijken me niet eindeloos ver van elkaar te staan. Fusion, is dat nog hip tegenwoordig?

  3. Daniël Mandelbaum

    Beste Herman, de vraag of fusion nog hip is, verraad de zandgrond waarin je je wortels hebt. Nee dus, fusion is héél erg 2003. ;)

  4. Daniël Mandelbaum

    Is dit trouwens ook niet een beetje een bericht over een Facebookgroep? Niet dat het een krantenartikel, maar toch…

Comments are closed.