Hourly Comic Day

Woensdag één februari was Hourly Comic Day, naar het voorbeeld van de zo fantastische John Campbell. De bijdragen van mijn andere grote helden Anthony Clark en Geertje Simonis staan respectievelijk hier en hier, de mijne vinden jullie hieronder:

                           

4 Comments Hourly Comic Day

 1. Sander S.

  Heel tof! Die stripjes doen me bijna wensen dat ik ook mee had gedaan. Volgend jaar, als Hourly Comic Day dan niet valt op een dag waarop ik van ’s ochtends tot ’s avonds opgesloten zit in een projectvergadering met mensen naar wie ik een professionele indruk moet maken.

  p.s. Die link naar het werk van Simonis werkt niet. Ik vermoed voor iedereen die geen vriendjes met hem is.

 2. Geert Simonis

  Maar een oplossing, andere Sander: vriendjes met mij worden.

 3. Sander S.

  Dankzij die veel te populaire naam binnen een bepaalde leeftijdsgroep ben ik al zowat mijn hele leven ‘andere Sander’, dus dat geeft niet. Alleen dat vriendjes worden lijkt me niet zo eenvoudig. Ik probeer dat ook al een tijdje met Hoofdsander, zonder al te veel resultaat.

Comments are closed.