Archives for category: cartoon

Mijn Hourly Comic Day van dit jaar viel toevallig samen met de laatste dag die ik nog in het openbaar heb kunnen doorbrengen:

                                       

Ik hou altijd meer van de analoge versie van deze dingen:

Maandag 1 februari was, zoals ieder jaar opnieuw,  Hourly Comic Day. Zoals ieder jaar opnieuw kwam dat mij allesbehalve goed uit en heb ik dan maar een andere dag uitgekozen om in slordige tekeningetjes  te documenteren. Dat werd de daaropvolgende woensdag:

                               

Persoonlijk vind ik de weg ernaartoe steeds stukken leuker dan het uiteindelijke resultaat:

 

Omdat er weer een kwartaal was verstreken sinds de vorige, vond ik het gisteren tijd voor een nieuwe Hourly Comic Day.  Heel leuk is dat er deze keer behoorlijk wat mensen hebben gereageerd op mijn oproep om mee te doen. Hier zijn alvast links naar de bijdragen van Sander, Michel, Ine,  Bas, Maarten,  Eevf, Evelien en Trevor.

                                                                       

Woensdag dertien juni hield ik opnieuw een  Hourly Comic Day, naar het voorbeeld van John Campbell. De bedoeling is nog steeds dezelfde: ieder wakker uur van de dag verslaan middels een knullig stripje.

                                   

Woensdag één februari was Hourly Comic Day, naar het voorbeeld van de zo fantastische John Campbell. De bijdragen van mijn andere grote helden Anthony Clark en Geertje Simonis staan respectievelijk hier en hier, de mijne vinden jullie hieronder:

                           

Al bijna een jaar heb ik hier geen cartoontip meer gepost, maar toen ik vanavond van de trein stapte schoot deze tekening me plots weer te binnen, als het refrein van een liedje dat ik al te lang niet meer heb gehoord. Een oude van goodbye, foom.

Cartoontip? Cartoontip. Klik?  Klik.