Om het even niet over Hanne Troonbeeckx te hebben

Ook  in hun  laatste nummer  heeft Weekend Knack me nog  niet uitgeroepen tot blogger van de week, en  dat kan ik hen  moeilijk kwalijk nemen.  Net als de professor vraag ik me wel eens af of  ik de hele zwik niet beter gewoon kan opdoeken, in plaats van elke week een nieuw stukje  te schrijven over hoe  het mij ontbreekt aan de tijd  om  elke week een nieuw stukje te  schrijven.

Niet dus. Vanaf volgende maandag: meer uitgebreide tekstjes! Met een stevig onderbouwde mening! Over maatschappelijk relevante onderwerpen! En zo goed geschreven dat het lezen ervan een beetje pijn doet aan de oogjes! Stay fecking tuned!

2 gedachten over “Om het even niet over Hanne Troonbeeckx te hebben

  1. Ik ook, want ik bezoek je blog dagelijks in de hoop dat er nieuwe entries opstaan. De leukste vind ik die over literatuur en borsten.

Reacties zijn gesloten.