I’ve got pictures to prove I was there

Dus wij staan daar op een volledig verlaten stationsplein met een rugzak vol pudding te wachten op het vriendinnetje van de professor, dat heel dringend een sleutel moet komen ophalen en daarbij een lift krijgt van een Turkse VTM-nieuwslezer omdat haar voeten bloeden door haar nieuwe schoenen. Als ik het verzonnen had, zou ik het zelf een beetje overdreven vinden.

Goed. Wij daarna met die rugzak vol pudding naar het stadspark voor de langverwachte terugkeer van Pudding in het Park. Een festival voor acht, goedkoper dan Rock Werchter, met meer goede optredens (The Cure a capella en mezelf als Super Grover) en vooral veel meer pudding. Foto’s op Facebook voor de aficionados. Volgend jaar opnieuw!

5 Comments I’ve got pictures to prove I was there

  1. SFY

    “To raise funds for a local charity, a man and a woman in Des Moines lovingly sat in tubs of vanilla pudding for 24 hr. 34 min. 20 sec., the only record ever set for a pudding sit— but one that will no doubt be challenged.”

    Bron: http://www.time.com

  2. Maggie K.

    Door dat ene glaasje wijn had ik een kater tijdens het examen Duits.
    Dat bleek niet eens zo erg, want na twee minuten over Cherie Blair ging het tien minuten over mezelf en daarna kreeg ik een Fruitella.

Comments are closed.