Een zeppelin, de Concorde en Apollo 11

Dat was het dan. The VRT took my baby away. Het is voorbij, dat Laatste Uur. Ik heb geen hobby meer, ik moet op zondagavond weer gewoon  uit drinken. Mijn overzicht van de slotmaand juni, wie zit daar nog op te wachten?

Muziek over muziekLighten up, Morrissey  (Sparks). Een nummer waarover ik het vijf stukjes geleden nog had en waarover al het nodige dus al is gezegd. Beschouw het maar als het voorprogramma bij het grote afscheid:

Salut, bye bye, tot ziensIk denk nooit  meer aan jou (Tröckener Kecks). “Het allermooiste lied ooit geschreven in het Nederlands”, zei ik, en daar blijf ik bij. Over de leugen die wij allemaal al eens aan iemand hebben verteld. Zoals ik nooit meer denk aan W., K., K., K., F., C., S. en A., zo zal ik vanaf nu ook nooit meer denken aan Koen Fillet.

Je zal het altijd zien: net nu ik niet meer actief op zoek moet naar mooie muziek, komt die vanuit alle richtingen aangewaaid. Vandaag hoorde ik  Jesus, etc. van Wilco nog eens terug. Volledig onverwacht. Kippenvel over mijn gehele lichaam.

Voor de volledigheid heb ik mijn statistieken van drie maanden geleden nog even bijgewerkt. De States hebben het uiteindelijk nog vlot gehaald van  Albion. Omdat ik geen whiskey meer drink, heb ik het grafiekje deze keer op de computer gemaakt. Het lijkt wel deredactie.be na een héél slechte verkiezingszondag.

Het waren acht mooie maanden, daar in Het Laatste Uur.

5 gedachten over “Een zeppelin, de Concorde en Apollo 11

  1. Wie zegt dat die letters voor lieven staan? Misschien zijn het wel plaatsen.

    Ik denk nooit meer aan Den Bosch.

  2. Ik denk nog dagelijks aan Den Bosch.
    Zijn kanonnen, zijn bollen, zijn bibliotheek.
    Zijn busreizen, zijn Mister Bean, zijn meisjes met droeve oogjes.

Reacties zijn gesloten.