Flower sniffin’, kitty pettin’, baby kissin’ (2)

Weer een vreemd voorval in onze cursus onderzoeksjournalistiek voor luie mensen: Het Laatste Nieuws bewerkt een van de bekendste sportfoto’s van dit decennium. Het logo van Feyenoord op het origineel is weinig subtiel vervangen door… Ja, door wat eigenlijk? En waarom? Volgens de lezers zal het wel weer de schuld zijn van asielzoekers of de vakbond.

Update: het logo dat over dat van Feyenoord is gephotoshopt, is dat van het ijshockeyteam Carolina Hurricanes. Het werk van een mysterieuze fan, en zonder nadenken overgenomen door Het Laatste Nieuws.

Meer  integer medianieuws: dinsdag zendt Canvas Stephen Fry’s documentaire ‘The Secret Life of the Manic Depressive’ nog eens uit. Vergeet geen nota’s te nemen, dit is te kennen voor het examen.

3 gedachten over “Flower sniffin’, kitty pettin’, baby kissin’ (2)

  1. Prachtige docu van Stephen Fry, inderdaad. Die heeft me veel bijgeleerd over mezelf en hoe om te gaan met de stoornis. Verplicht kijkvoer, zelfs voor niet-psycho’s.

  2. Ik heb netjes woord gehouden en de docu gekeken waardoor ik op het werk niet kon meepraten over ‘The Sisterhood of the Traveling Pants’, maar dat vond ik niet zo erg. De rest heeft wel via mij iets bijgeleerd over bipolariteit en dat was een sjiek moment.

Reacties zijn gesloten.